Community @ The Turning Gate

Support community for TTG plugins and products.

You are not logged in.

#1 2016-05-09 23:35:03

hitech61
Member
Registered: 2016-05-09
Posts: 3

"badURL"

I've just tried to install and configure Backlight and Publisher for the first time and almost immediately run into problems.

I'm using Lightroom CC 2015.5 Release

Whenever I try to create anError performing function.

Unable to complete the action.

  Headers:  {     [error] =>  {         [errorCode] => "badURL"    }
}

I also get this when I go into Lightroom Publishing Manager and try to check the authentication of the  Publisher API details.

I have changed the pernissions of the files in my webspace to 777 and am still having problems.

What should the API URL be?

Thanks

hitech61

Offline

#2 2016-05-09 23:49:40

hitech61
Member
Registered: 2016-05-09
Posts: 3

Re: "badURL"

I solved the problem by adding http:// before my API URL. Authentication now works.

Offline

#3 2016-05-10 00:48:40

rod barbee
Moderator
From: Port Ludlow, WA USA
Registered: 2012-09-24
Posts: 16,731
Website

Re: "badURL"

Is everything else working then?


Rod 
Just a user with way too much time on his hands.
www.rodbarbee.com
ttg-tips.com, Backlight 2 test site, Pangolin test site

Offline

#4 2016-05-10 00:54:02

hitech61
Member
Registered: 2016-05-09
Posts: 3

Re: "badURL"

Thank you for your response Rod, I simply forgot to precede my URL with http://
Everything else seems fine.

Offline

#5 2016-05-10 06:27:11

Ben
Moderator
From: Melbourne, Australia
Registered: 2012-09-29
Posts: 4,077

Re: "badURL"

It doesn't help that the browser world has dropped protocols from address bars, making it easy to forget that URLs really do need http:// or https://

Offline

Board footer

Powered by FluxBB