Community @ The Turning Gate

Support community for TTG plugins and products.

You are not logged in.

#1 2015-11-27 04:20:33

wouterg
Member
Registered: 2014-01-24
Posts: 18

Sidewide Navigation problem

Hello,

I want to add an extra page on my navigation-menu.
No I have changed something in the phpplugins.php.
And the link works, but my masthead and so on is gone.
What do I do wrong?
http://test.fotostudio-darkbremen.de

Changes in phphplugins:


// SITE-WIDE "TRADITIONAL" NAVIGATION MENU
// This function establishes a site-wide navigation menu using pseudo-absolute URLs (beginning "/")
// -- portable, domain agnostic, and without the location limitations of relative URLs.
// Serves as an example of a function being applied globally
function ttg_header_navigation( $style, $path ) {
    echo '
<div id="navigation-container" class="navigation-container clearfix">

    <div id="navigation" class="block-id navigation clearfix">
    <div class="mantle clearfix">
        <div class="core clearfix">
        <div id="navigation-background">

        <div id="r2d2-menu" class="clearfix">
        <ul id="pull">
            <li><span>&nbsp;</span></li>
            <li><span>&nbsp;</span></li>
            <li><span>&nbsp;</span></li>
            <li><span>&nbsp;</span></li>
            <li id="open-nav" class="toggle-nav"><a href="#r2d2-menu"><i class="fa fa-reorder"></i></a></li>
            <li id="close-nav" class="toggle-nav"><a href="#"><i class="fa fa-remove"></i></a></li>
        </ul>

        <p id="nav" class="clearfix">
        <!-- EDIT ONLY BELOW THIS LINE : -->

            <span><a href="/">Home</a></span>
            <span><a href="/about.php">Über mich</a></span>
            <span><a href="/galleries.php">Gallerien</a></span>
            <span><a href="/services.php">Preise</a></span>
            <span><a href="/services-2.php">Preise 2</a></span>
            <span><a href="/contact.php">Kontact</a></span>
            <span><a href="/info.php">Impressum</a></span>
   
        <!-- EDIT ONLY ABOVE THIS LINE -->
        </p>


        </div><!-- #r2d2-menu -->

        </div><!-- #navigation-background -->
        </div>
    </div>
    </div> <!-- #navigation -->

</div> <!-- #navigation-container -->
    ';
    return false;        // Replaces normal menu
} // END

Offline

#2 2015-11-27 04:39:34

rod barbee
Moderator
From: Port Ludlow, WA USA
Registered: 2012-09-24
Posts: 12,906
Website

Re: Sidewide Navigation problem

How do you have the masthead configured in Lightroom?
If you're using the Integrated option that places the masthead in the navigation, that might explain what's going on
http://ce4.theturninggate.net/docs/doku … integrated

If that's the case you'll need to add the html for the mastheads. The way you can do that is to first disable phplugins and then look at the source code of the page in the browser. You'll then need to copy the part of the code containing the masthead and navigation and use that instead of what comes with phplugins.

Although not the exact same thing, the concept here might help you figure out what to do (if indeed you are integrating the navigation and the masthead)
http://ttg-tips-and-tricks.barbeephoto. … avigation/


Rod 
Just a user with way too much time on his hands.
www.rodbarbee.com
ttg-tips.com, Backlight 1.1.1 test site, Pangolin test site

Offline

#3 2015-11-27 06:15:39

wouterg
Member
Registered: 2014-01-24
Posts: 18

Re: Sidewide Navigation problem

Hi Rod,
yes, I use the integrated Masthead.

And it worked smile
Thanks

Last edited by wouterg (2015-11-27 06:15:55)

Offline

#4 2015-11-27 06:32:18

rod barbee
Moderator
From: Port Ludlow, WA USA
Registered: 2012-09-24
Posts: 12,906
Website

Re: Sidewide Navigation problem

great!


Rod 
Just a user with way too much time on his hands.
www.rodbarbee.com
ttg-tips.com, Backlight 1.1.1 test site, Pangolin test site

Offline

Board footer

Powered by FluxBB