Community @ The Turning Gate

Support community for TTG plugins and products.

You are not logged in.

#1 2015-08-07 01:17:42

jannybear
Member
Registered: 2014-03-30
Posts: 15

/calendars/ not working

My site in test mode, which is a subdomain, is http://test.iheartcalendars.com/. I am trying to set up a nav link/auto-index for the calendars I make. I thought I followed Rod's directions but I cannot get the index thumbs to come up. I ran the script to check if I had PHP here, I do. Also checked my naming conventions. I used Transmit to FTP the exported folder into test.iheartcalendars.com. I don't know where else to look. Can someone tell me where I have erred?

Thank You for your help,

Jan

Offline

#2 2015-08-07 04:32:03

rod barbee
Moderator
From: Port Ludlow, WA USA
Registered: 2012-09-24
Posts: 13,161
Website

Re: /calendars/ not working

what have you put in the calendars/ folder? Are they ttg galleries or other non-ttg pages. If non-ttg, then you need to use the Autoindex enabler to create the assets that autoindex needs.
http://ce4.theturninggate.net/docs/doku … _non-ttg&s[]=autoindex&s[]=enabler


Rod 
Just a user with way too much time on his hands.
www.rodbarbee.com
ttg-tips.com, Backlight 1.1.1 test site, Pangolin test site

Offline

#3 2015-08-07 04:41:24

rod barbee
Moderator
From: Port Ludlow, WA USA
Registered: 2012-09-24
Posts: 13,161
Website

Re: /calendars/ not working

never mind. It looks to me that you've not enabled the grid in Autoindex.


Rod 
Just a user with way too much time on his hands.
www.rodbarbee.com
ttg-tips.com, Backlight 1.1.1 test site, Pangolin test site

Offline

#4 2015-08-08 07:41:09

jannybear
Member
Registered: 2014-03-30
Posts: 15

Re: /calendars/ not working

I have gone through everything looking for my error. Can you please hold my hand for a minute and tell me where to look?
I put the calendars folder in the root folder on my site. Is that the wrong place? All of my galleries are created in Lightroom.

Offline

#5 2015-08-08 12:59:22

rod barbee
Moderator
From: Port Ludlow, WA USA
Registered: 2012-09-24
Posts: 13,161
Website

Re: /calendars/ not working

what I think the problem is is that you've not enabled the grid section in the autoindex plug-in. Look in Appearance control pane:
http://ce4.theturninggate.net/docs/doku … media_area
make sure the Grid is displayed. Re-export and re-upload


Rod 
Just a user with way too much time on his hands.
www.rodbarbee.com
ttg-tips.com, Backlight 1.1.1 test site, Pangolin test site

Offline

Board footer

Powered by FluxBB