Community @ The Turning Gate

Support community for TTG plugins and products.

You are not logged in.

#1 2018-09-10 16:06:03

johnbrks
Member
From: Los Angeles
Registered: 2015-08-14
Posts: 137
Website

Homepage loads initially, but not after tapping ‘home’..nav bar issue?

My sight works normally (though much snappier) but there is an odd quirk.
1 when I load the homepage or click the masthead, the home page displays normally. If I click on home in the navigation menu, all the gallery previews are blank.

2. When I click contact or about I get the home page with blank gallery previews.

?

Thanks

Offline

#2 2018-09-10 16:12:49

rod barbee
Moderator
From: Port Ludlow, WA USA
Registered: 2012-09-24
Posts: 14,830
Website

Re: Homepage loads initially, but not after tapping ‘home’..nav bar issue?

Link?


Rod 
Just a user with way too much time on his hands.
www.rodbarbee.com
ttg-tips.com, Pangolin test site, Backlight 1.1.1 test site

Offline

#3 2018-09-10 16:15:46

johnbrks
Member
From: Los Angeles
Registered: 2015-08-14
Posts: 137
Website

Re: Homepage loads initially, but not after tapping ‘home’..nav bar issue?

Oops. Sorry.
Www.joliverbrooks.com

Offline

#4 2018-09-10 17:07:21

Ben
Moderator
From: Melbourne, Australia
Registered: 2012-09-29
Posts: 3,709

Re: Homepage loads initially, but not after tapping ‘home’..nav bar issue?

Hi John, this looks like a bug.  The path to thumbnails on an album set embedded within a page isn't being resolved correctly.  I'll look into this.

Offline

#5 2018-09-10 17:08:27

Ben
Moderator
From: Melbourne, Australia
Registered: 2012-09-29
Posts: 3,709

Re: Homepage loads initially, but not after tapping ‘home’..nav bar issue?

Can you provide me with a Backlight admin login via email, so that I can see they way this has been set up?

Offline

#6 2018-09-12 10:32:46

johnbrks
Member
From: Los Angeles
Registered: 2015-08-14
Posts: 137
Website

Re: Homepage loads initially, but not after tapping ‘home’..nav bar issue?

hi ben,
let know if you need more info.  it may not be a BL2 bug, i'm not sure.

On the site i mentioned above www.joliverbrooks.com (i sent admin info to you) clicking home leads to a home page with blank thumbnails

but on my other site, that is basically the same it does not: www.notfromyourtribe.net

Offline

#7 2018-09-12 10:43:47

Ben
Moderator
From: Melbourne, Australia
Registered: 2012-09-29
Posts: 3,709

Re: Homepage loads initially, but not after tapping ‘home’..nav bar issue?

Hi John, I did try to replicate this on my side, and it worked without issue.  Replication is the first step to putting in a fix.  Can I go in via FTP to try and resolve this?  I have an FTP login that you sent me in April.  If that's not current then please email me new details.

Offline

#8 2018-09-12 13:02:21

johnbrks
Member
From: Los Angeles
Registered: 2015-08-14
Posts: 137
Website

Re: Homepage loads initially, but not after tapping ‘home’..nav bar issue?

sure. that info is current.

thanks!

Offline

#9 2018-09-14 10:21:43

johnbrks
Member
From: Los Angeles
Registered: 2015-08-14
Posts: 137
Website

Re: Homepage loads initially, but not after tapping ‘home’..nav bar issue?

hi ben,
any news?

Offline

#10 2018-09-14 13:00:29

Ben
Moderator
From: Melbourne, Australia
Registered: 2012-09-29
Posts: 3,709

Re: Homepage loads initially, but not after tapping ‘home’..nav bar issue?

I haven't had a chance to look into this yet.

Offline

#11 2018-09-16 21:05:19

Ben
Moderator
From: Melbourne, Australia
Registered: 2012-09-29
Posts: 3,709

Re: Homepage loads initially, but not after tapping ‘home’..nav bar issue?

Hi John, I've had a look into the problem.  The wrong .htaccess file had been uploaded into public_html.  It needed the file from the top of the Installer zip, but instead had the file copied over from backlight/.  I've replaced it, and all seems to be working now.

Offline

Board footer

Powered by FluxBB