Community @ The Turning Gate

Support community for TTG plugins and products.

You are not logged in.

#1 2018-07-18 03:36:21

post@trulsellefsen.no
Member
Registered: 2015-01-17
Posts: 20

My website have lost its formatting (maybe caused by a CSS problem)

My website, https://britogtruls.no/ seems to have a CSS problem according to my ISP.
The site has worked fine until today. The last thing I was doing (yesterday) was to publish and remove some pictures in my albums but everything seemed to be OK before I left the site.

Hope to get some help :-)

Image from my ISP: CSSerror

Regards Truls :-)

Offline

#2 2018-07-18 04:11:29

rod barbee
Moderator
From: Port Ludlow, WA USA
Registered: 2012-09-24
Posts: 14,588
Website

Re: My website have lost its formatting (maybe caused by a CSS problem)

This morning there was another report with a similar error: http://community.theturninggate.net/vie … hp?id=8816

Was your site working before this problem occurred?
Do you know if your webhost has made any changes recently?
who are you hosting with?


Rod 
Just a user with way too much time on his hands.
www.rodbarbee.com
ttg-tips.com, Pangolin test site, Backlight 1.1.1 test site

Offline

#3 2018-07-18 04:46:16

post@trulsellefsen.no
Member
Registered: 2015-01-17
Posts: 20

Re: My website have lost its formatting (maybe caused by a CSS problem)

My site has always been working until now.
I don't know.
I am hosting with a norwegian company: PRO ISP

Offline

#4 2018-07-18 21:14:17

rod barbee
Moderator
From: Port Ludlow, WA USA
Registered: 2012-09-24
Posts: 14,588
Website

Re: My website have lost its formatting (maybe caused by a CSS problem)

Check with you host, see if they’ve recently made any changes, like what happened here: http://community.theturninggate.net/vie … 417#p53417


Rod 
Just a user with way too much time on his hands.
www.rodbarbee.com
ttg-tips.com, Pangolin test site, Backlight 1.1.1 test site

Offline

#5 2018-07-20 04:17:16

post@trulsellefsen.no
Member
Registered: 2015-01-17
Posts: 20

Re: My website have lost its formatting (maybe caused by a CSS problem)

It seems that the host has not changed anything.

However, today the host told me that the site appeared as it should, and the same on our pc.
I did one thing yesterday. I removed a couple of pictures from a couple of albums (using Lightroom as I did when the error occured).

Kind of conclusion:
It may seem that the error was repaired yesterday when using Lightroom publisher...(??)

Has someone experienced something similar?

Offline

#6 2018-07-20 04:20:23

rod barbee
Moderator
From: Port Ludlow, WA USA
Registered: 2012-09-24
Posts: 14,588
Website

Re: My website have lost its formatting (maybe caused by a CSS problem)

That other post I linked to had the same error code. That's all I can really tell you. Perhaps your host also had a faulty module that was fixed.


Rod 
Just a user with way too much time on his hands.
www.rodbarbee.com
ttg-tips.com, Pangolin test site, Backlight 1.1.1 test site

Offline

Board footer

Powered by FluxBB