Community @ The Turning Gate

Support community for TTG plugins and products.

You are not logged in.

#26 2017-08-06 19:44:29

Ben
Moderator
From: Melbourne, Australia
Registered: 2012-09-29
Posts: 3,397

Re: Publish Not Working Correctly

The original source of files from the database can be seen by visiting the URL of the Theater album and appending ?fullAlbumData  to the URL..  it's quite cryptic.  Each photo is represented by "Photo Object".  There are 26 listed.

Offline

#27 2017-08-07 04:51:51

randyhoffner
Member
Registered: 2017-07-01
Posts: 60

Re: Publish Not Working Correctly

OK.  I removed all the photos from the Theater album with LR and when I look on the server, there is still one photo, October Rainbow2, still in the folder.  Looking at the Theater album with ?fullAlbumData appended shows that photo is still there.  I sent you an admin login, and would be interested in learning how you remove that photo.  I think it could possibly happen again on other albums.

Randy

Last edited by randyhoffner (2017-08-07 05:03:26)

Offline

#28 2017-08-07 09:24:13

Matthew
Administrator
From: Seoul, South Korea
Registered: 2012-09-24
Posts: 5,120
Website

Re: Publish Not Working Correctly

Just go to the Backlight => Publisher => Top-level Galleries page via the admin menu, then click on Albums. Find the album causing the problem and delete it. Then publish a fresh version from Lightroom.


Campagna Pictures, http://campagnapictures.com
The Turning Gate, http://theturninggate.net

Offline

#29 2017-08-07 13:09:20

randyhoffner
Member
Registered: 2017-07-01
Posts: 60

Re: Publish Not Working Correctly

OK.  Thanks.

Randy

Offline

#30 2017-08-07 13:31:35

Ben
Moderator
From: Melbourne, Australia
Registered: 2012-09-29
Posts: 3,397

Re: Publish Not Working Correctly

Following on from Matt's instructions, there's no need to delete it from the LR side.  Just edit and save, then re-publish all the photos in the album.

Offline

#31 2017-08-07 14:01:06

randyhoffner
Member
Registered: 2017-07-01
Posts: 60

Re: Publish Not Working Correctly

Great!  I'll do that and report results.

Randy

Offline

#32 2017-08-07 14:28:16

randyhoffner
Member
Registered: 2017-07-01
Posts: 60

Re: Publish Not Working Correctly

OK. That worked fine, as far as publishing the album.  It is the home page theater presentation, and it works fine when viewing the album as https://randyhoffner.com/galleries/Pangolin-Theater/, but when I call up the site, the home page is a blank page.

Well, not a blank page, but the photos are not displayed.

Randy

Last edited by randyhoffner (2017-08-07 14:29:59)

Offline

#33 2017-08-07 15:38:52

randyhoffner
Member
Registered: 2017-07-01
Posts: 60

Re: Publish Not Working Correctly

Nevermind.  Figured it out.  Wrong album was inserted as homepage.  Don't know how that happened, perhaps when I deleted the album before re-uploading it, Backlight just went and found something else to insert.  Anyway, all good now.

Randy

Offline

#34 2017-08-08 05:36:03

randyhoffner
Member
Registered: 2017-07-01
Posts: 60

Re: Publish Not Working Correctly

Thanks for the help, gentlemen.  I don't know how LR got so messed up.  I am having to delete and re-publish a number of albums, because the published album and LR are no longer synchronized, and the only way to fix it seems to be to delete the album in Backlight admin and start over.

Randy

Offline

Board footer

Powered by FluxBB