Community @ The Turning Gate

Support community for TTG plugins and products.

You are not logged in.

#1 2016-06-16 00:36:04

gmansfield
Member
Registered: 2012-12-01
Posts: 54

Having issues with setup

I have been happily running CE4 for a few years (www.graham-mansfield.com) however I wanted to upgrade my website with some new text logo etc. I use xampp as a way of testing the site locally rather than doing on my live server.
Whilst I am able to go into the back end software and configure it when I try and run http://localhost to get the main site up i get this error message. can anyone help?

Warning: include_once(./ttg-be/publisher/application/config/config.php): failed to open stream: No such file or directory in /Applications/XAMPP/xamppfiles/htdocs/ttg-be/framework/init.php on line 30

Warning: include_once(): Failed opening './ttg-be/publisher/application/config/config.php' for inclusion (include_path='.:/Applications/XAMPP/xamppfiles/lib/php') in /Applications/XAMPP/xamppfiles/htdocs/ttg-be/framework/init.php on line 30

Offline

#2 2016-06-16 00:51:16

rod barbee
Moderator
From: Port Ludlow, WA USA
Registered: 2012-09-24
Posts: 13,606
Website

Re: Having issues with setup

is ttg-be installed?


Rod 
Just a user with way too much time on his hands.
www.rodbarbee.com
ttg-tips.com, Backlight 1.1.1 test site, Pangolin test site

Online

#3 2016-06-16 09:05:41

gmansfield
Member
Registered: 2012-12-01
Posts: 54

Re: Having issues with setup

Hi Rod, yes it is and I can login to it and have set it up. That's what I can't understand.

Offline

#4 2016-06-16 09:11:12

rod barbee
Moderator
From: Port Ludlow, WA USA
Registered: 2012-09-24
Posts: 13,606
Website

Re: Having issues with setup

I've set up Pages in WAMP without any difficulty. I've not tried it in XAMPP though.
It's looking in the httdocs/ folder. Is your site set up in the root of localhost?


Rod 
Just a user with way too much time on his hands.
www.rodbarbee.com
ttg-tips.com, Backlight 1.1.1 test site, Pangolin test site

Online

#5 2016-06-16 09:42:49

gmansfield
Member
Registered: 2012-12-01
Posts: 54

Re: Having issues with setup

Yes the site is there and I am able to connect ok to ttg-be and ammend that etc. The error message seems to be complaining about publisher but I haven't yet set up publisher. When I built my site I actually was using a windows machine and used wamp but its pretty much the same but I am using a mac now.

Offline

#6 2016-06-16 09:45:19

gmansfield
Member
Registered: 2012-12-01
Posts: 54

Re: Having issues with setup

Yes the site is there and I am able to connect ok to ttg-be and ammend that etc. The error message seems to be complaining about publisher but I haven't yet set up publisher. When I built my site I actually was using a windows machine and used wamp but its pretty much the same but I am using a mac now.

Offline

#7 2016-06-16 09:47:15

rod barbee
Moderator
From: Port Ludlow, WA USA
Registered: 2012-09-24
Posts: 13,606
Website

Re: Having issues with setup

Oh. Did you by chance configure Pages to replace the home page gallery via Publisher? That will throw an error. Either install Publisher or disable that function in Pages.


Rod 
Just a user with way too much time on his hands.
www.rodbarbee.com
ttg-tips.com, Backlight 1.1.1 test site, Pangolin test site

Online

#8 2016-06-16 09:52:26

gmansfield
Member
Registered: 2012-12-01
Posts: 54

Re: Having issues with setup

AHHHH yes thats what I have done!!! Ok so then I need to install publisher correct?

Offline

#9 2016-06-16 11:16:53

rod barbee
Moderator
From: Port Ludlow, WA USA
Registered: 2012-09-24
Posts: 13,606
Website

Re: Having issues with setup

Either that or uncheck that box in Pages > Appearance > the Gallery
http://ce4.theturninggate.net/docs/doku … _home_page


Rod 
Just a user with way too much time on his hands.
www.rodbarbee.com
ttg-tips.com, Backlight 1.1.1 test site, Pangolin test site

Online

Board footer

Powered by FluxBB