Community @ The Turning Gate

Support community for TTG plugins and products.

You are not logged in.

#1 2015-12-04 06:50:01

Edwin
Member
Registered: 2014-12-15
Posts: 9

navigation menu

hi there,

i've made a autoindex sjabloon with a navigation menu. when i used Publisher to publish a new album. the navigation menu is not showing. When i hover over the location where it i think it is. i get a hyperlink, the tekst is not visibele.




www.ronaldvanpeltfotografie.nl/galleries/afrika   The navigation menu must be under the logo. Hover under it en you see the hyperlink.



what can be the problem?

thnx

Edwin

Offline

#2 2015-12-04 07:18:09

rod barbee
Moderator
From: Port Ludlow, WA USA
Registered: 2012-09-24
Posts: 12,556
Website

Re: navigation menu

I don't see the navigation menu in your template either. Can you see it in Lightroom?


Rod 
Just a user with way too much time on his hands.
www.rodbarbee.com
ttg-tips.com, Backlight test site

Offline

#3 2015-12-04 08:13:47

rod barbee
Moderator
From: Port Ludlow, WA USA
Registered: 2012-09-24
Posts: 12,556
Website

Re: navigation menu

the nav items are there, it just looks like the font-size isn't being picked up for some reason. I don't see it where I expect it to be when looking with the inspector (#nav a), but when looking at the rule in the navigation.css file (line 128), it's there.

Usually this is just a matter of the nav font color being the same as the background color, but in this case it seems to be the font-size. Have you tried exporting and uploading your template again?


Rod 
Just a user with way too much time on his hands.
www.rodbarbee.com
ttg-tips.com, Backlight test site

Offline

#4 2015-12-04 08:30:21

rod barbee
Moderator
From: Port Ludlow, WA USA
Registered: 2012-09-24
Posts: 12,556
Website

Re: navigation menu

I think I found it.
Go to Site Info > Navigation Items : Font-family

It looks like you've added the 'Lato' font, only you've not matched the quote marks, and this appears to be breaking the rest of the rule, which includes the font-size.
Instead of 'Lato' you've got 'Lato":

 font-family: 'Lato", 'Trebuchet MS', 'Lucida Grande', Roboto, 'Droid Sans', sans-serif;

Try changing that double quote following Lato to a single quote: 'Lato'

Also, if your viewers don't have the Lato font on their system they won't see it. They'll see the first font in the family after Lato that is on their system. If you want to make sure they see Lato, you can add it using Google Fonts via phplugins:
http://ce4.theturninggate.net/docs/doku … ogle_fonts


Rod 
Just a user with way too much time on his hands.
www.rodbarbee.com
ttg-tips.com, Backlight test site

Offline

#5 2015-12-04 21:40:28

Edwin
Member
Registered: 2014-12-15
Posts: 9

Re: navigation menu

Thans rod, thats it.

I wil cancel it,

Gretigst edwin

Offline

#6 2015-12-04 21:48:59

Edwin
Member
Registered: 2014-12-15
Posts: 9

Re: navigation menu

Thanks rod,

For the quick response. I wil delete the extra quote Mark. This must be the problem.

Greatings

Edwin

Offline

Board footer

Powered by FluxBB