Community @ The Turning Gate

Support community for TTG plugins and products.

You are not logged in.

#1 2017-03-22 03:09:28

VerdonPhoto
Member
Registered: 2017-03-21
Posts: 4

Error in Backlight - "Something went wrong" message

Hello, I have this error message on my backlight Dashboard :

Something went wrong
Unexpected error: PHP Startup: apc.shm_size now uses M/G suffixes, please update your ini files in Unknown on line 0
Please report error at http://community.theturninggate.net


I have also a problem with the Publisher in Lightroom, i can't enabled the cart integration, I hope this problem is linked with the first one.

Thank you very much for your support.
Somebody can help me ?

Offline

#2 2017-03-22 06:41:22

Ben
Moderator
From: Melbourne, Australia
Registered: 2012-09-29
Posts: 3,371

Re: Error in Backlight - "Something went wrong" message

Hi, who are you hosting with?

This is an error in the server's PHP configuration and not related to Backlight. I suggest you contact your host's technical support. A quick Google turned up on this page, which may help them solve it: https://syslint.com/blog/tutorial/php-w … ini-files/

Offline

#3 2017-03-22 07:12:44

rod barbee
Moderator
From: Port Ludlow, WA USA
Registered: 2012-09-24
Posts: 13,537
Website

Re: Error in Backlight - "Something went wrong" message

I have also a problem with the Publisher in Lightroom, i can't enabled the cart integration, I hope this problem is linked with the first one.

If it's not related to the other problem: do you have the cart Add-on?
Have you enabled it in your album template?
http://backlight.theturninggate.net/doc … -on_basics


Rod 
Just a user with way too much time on his hands.
www.rodbarbee.com
ttg-tips.com, Backlight 1.1.1 test site, Pangolin test site

Offline

#4 2017-03-29 03:01:17

VerdonPhoto
Member
Registered: 2017-03-21
Posts: 4

Re: Error in Backlight - "Something went wrong" message

Thank you very much Ben, I'm waiting for my host's reply. My host is LWS, and my apc.shm_size is 256, not 256M.
I'm very sorry rod barbee, I just had to configure a new Template for enable the cart integration, it's done now thank you.
I'll tell you when i'll fix my problem.

Last edited by VerdonPhoto (2017-03-29 03:01:54)

Offline

Board footer

Powered by FluxBB