Community @ The Turning Gate

Support community for TTG plugins and products.

You are not logged in.

#1 2017-02-15 01:56:17

angel
Member
From: Israel
Registered: 2013-06-18
Posts: 37
Website

- added to image numbers for download link

Something strange is happening with Publisher CE4.
After uploading the images and checking if the download image link works the reference file name has a "-" added to the suffix.
I checked it adds a "-" to all the images as well.
I checked the Lightroom Preferences and there is mention a Dash (-) is used to replace illegal fine name characters.
I'm not sure if this is doing it?

Offline

#2 2017-02-15 02:23:40

rod barbee
Moderator
From: Port Ludlow, WA USA
Registered: 2012-09-24
Posts: 13,167
Website

Re: - added to image numbers for download link

do your original filenames have spaces?
Links to problem albums always help.


Rod 
Just a user with way too much time on his hands.
www.rodbarbee.com
ttg-tips.com, Backlight 1.1.1 test site, Pangolin test site

Offline

#3 2017-02-15 02:26:27

angel
Member
From: Israel
Registered: 2013-06-18
Posts: 37
Website

Re: - added to image numbers for download link

No they don't.
Here is the link;
http://shlomo.asip.co

Offline

#4 2017-02-15 02:44:12

rod barbee
Moderator
From: Port Ludlow, WA USA
Registered: 2012-09-24
Posts: 13,167
Website

Re: - added to image numbers for download link

So no space as the end of your filenames in Lightroom? How about other characters?

Do you have any renaming going on during publishing? Perhaps something that's adding that dash?

Check in Publisher setup under File Naming


Rod 
Just a user with way too much time on his hands.
www.rodbarbee.com
ttg-tips.com, Backlight 1.1.1 test site, Pangolin test site

Offline

#5 2017-02-15 15:14:30

Matthew
Administrator
From: Seoul, South Korea
Registered: 2012-09-24
Posts: 4,958
Website

Re: - added to image numbers for download link

I think more than likely you have an errant space in your file rename settings for export/publish in Lightroom. Maybe you tapped the spacebar by mistake or something; anyway, that's the first place I'd look. Or if you're batch renaming files in Library, check your naming preset to ensure there's not an errant space there.


Campagna Pictures, http://campagnapictures.com
The Turning Gate, http://theturninggate.net

Offline

Board footer

Powered by FluxBB