Community @ The Turning Gate

Support community for TTG plugins and products.

You are not logged in.

#1 2016-11-30 07:32:06

mtarmour
Member
From: Denver, CO
Registered: 2016-08-19
Posts: 7
Website

Embeded Image on Added Page Not Showing

Hello all -

website location: www.michaeltarmour.com

I created a new page called 'Exhibits' for my website.

On this page - I would like to feature the logo of the location of my upcoming exhibit.  I used the following code in the 'Page Copy/Main Copy' area: <img src="backlight/photos/FaintingGoat.jpg" width="350" class="alignleft">
While I get a 350pix wide place holder - the image does not load.

I put the exact same code on the home page of my site and the image loads fine - so I know there isn't a directory or filename typo.

Am I missing something here?

Any suggestions would be helpful.

Offline

#2 2016-11-30 07:40:16

Daniel Leu
Moderator
Registered: 2012-10-11
Posts: 717
Website

Re: Embeded Image on Added Page Not Showing

The path should start with a '/':

 <img src="/backlight/photos/FaintingGoat.jpg" width="350" class="alignleft">

Daniel Leu | Photography   
DanielLeu.com

Just a user who loves to dive into techie stuff... and sometimes gets into trouble for that.

Offline

#3 2016-11-30 07:45:21

mtarmour
Member
From: Denver, CO
Registered: 2016-08-19
Posts: 7
Website

Re: Embeded Image on Added Page Not Showing

Daniel

Thank you! That worked.  That's why I don't particularly care for coding - one little symbol off and nothing works - LOL.

Offline

#4 2016-11-30 07:46:24

Daniel Leu
Moderator
Registered: 2012-10-11
Posts: 717
Website

Re: Embeded Image on Added Page Not Showing

Perfect!


Daniel Leu | Photography   
DanielLeu.com

Just a user who loves to dive into techie stuff... and sometimes gets into trouble for that.

Offline

Board footer

Powered by FluxBB