Community @ The Turning Gate

Support community for TTG plugins and products.

You are not logged in.

#1 2016-10-15 22:59:28

outback
Member
From: Perth, Western Australia
Registered: 2013-07-15
Posts: 41
Website

Published galleries missing after upgrade

After reinstalling the Publisher plugin all the gallery folders are now missing from Lightroom's Publish Services.

Is there away of re-sysnching, or do I have to start from scratch and re-publish the website again.

I still have the complete  hierarchy of galleries and images as  a "collection"

Thanks


David

Offline

#2 2016-10-15 23:31:48

rod barbee
Moderator
From: Port Ludlow, WA USA
Registered: 2012-09-24
Posts: 13,525
Website

Re: Published galleries missing after upgrade

is the API url still correct? Does it Authenticate?
Are you in the same catalog from which you originally published?

also see: http://ce4.theturninggate.net/docs/doku … g_for_help


Rod 
Just a user with way too much time on his hands.
www.rodbarbee.com
ttg-tips.com, Backlight 1.1.1 test site, Pangolin test site

Offline

#3 2016-10-16 22:46:50

outback
Member
From: Perth, Western Australia
Registered: 2013-07-15
Posts: 41
Website

Re: Published galleries missing after upgrade

The API URL authenticates, and I am using the same catalog as previous.

After I installed the Publisher plug-in it now indicates as "not saved" even though I have pressed the Save Button.
When I shut down LR and then restart the plug-in is missing. Re-install and the same happens.

Lightroom 6.6.1 OS 10.5.5  & TTG Publisher 2.3.3

-D.

Offline

#4 2016-10-17 00:26:12

rod barbee
Moderator
From: Port Ludlow, WA USA
Registered: 2012-09-24
Posts: 13,525
Website

Re: Published galleries missing after upgrade

How are you installing? Where on the hard drive is the Publisher plug-in?
Have you tried placing it in the Lightroom/modules/ folder?


Rod 
Just a user with way too much time on his hands.
www.rodbarbee.com
ttg-tips.com, Backlight 1.1.1 test site, Pangolin test site

Offline

#5 2016-10-17 23:32:50

outback
Member
From: Perth, Western Australia
Registered: 2013-07-15
Posts: 41
Website

Re: Published galleries missing after upgrade

The plug-in was put in a permanent folder on the hard drive, which always worked until the upgrade to LR 6.6.1.
I did as you suggested and installed it the "modules" folder and it no longer goes missing when shut down...so thanks for that, it solved that problem.


The other issue is that all my data. that is my webpage gallery structure is now missing from the TTG C4 Publish Service area of LR. so
i can longer upload to my site,

I suppose to solve that issue would be to start from scratch and delete the galleries one by one on the website and then upload again from publisher using my existing  LR collection that I used initially?

-D.

Offline

#6 2016-10-17 23:42:07

rod barbee
Moderator
From: Port Ludlow, WA USA
Registered: 2012-09-24
Posts: 13,525
Website

Re: Published galleries missing after upgrade

before you do that sent Ben an email, he's the one who really knows the inner workings of Publisher. If anyone can get things reconnected it's him
http://ce4.theturninggate.net/docs/doku … g_for_help


Rod 
Just a user with way too much time on his hands.
www.rodbarbee.com
ttg-tips.com, Backlight 1.1.1 test site, Pangolin test site

Offline

Board footer

Powered by FluxBB